Om mig

Jag heter Linnéa Karlström och bor i en villa i Sollefteå med min make och våra två tonårsdöttrar. Vi har fem stycken bichon havanais tikar - Adela 7 år, Lova 5 år, Vera 3 år, Mila 2 år och Althea 1 år. Hundarna är mycket kära familjemedlemmar som följer med oss på det mesta vi gör.  Vi har även två hästar som är inackorderade i ett stall i närheten av vårt hem. Jag arbetar som sjuksköterska på barn-avdelningen här i Sollefteå, vilket jag trivs väldigt bra med.
Mitt hundintresse började när jag var långtidssjukskriven efter cancersjukdom och efterföljande utmattningssyndrom. Jag skaffade min första hund, en bichon frisé vid namn Lilly för att ha sällskap när jag mådde dåligt och för att ha en kompis att promenera med. Lilly tog mig med storm och hjälpte mig att må bättre. När Lilly var 1 år så ville jag att hon skulle få en kompis och fick då upp ögonen för rasen bichon havanais. Vi hittade vår Adela uppe i Boden och blev störtförälskade från första stund. Därefter har det rullat på och familjen har utökats med ytterligare fyra havanaiser. Dessvärre har vår älskade Lilly blivit en änglahund. 
För ungefär fyra år sedan introducerade en av mina vänner mig i utställningsringen och då öppnades en ny värld. Jag fick ett stort intresse och många nya goda vänner. Numera åker jag runt i Sverige på så många utställningar som jag hinner med. Under 22 veckor hösten/vintern 2021 genomförde jag SKK:s Uppfödarutbildning med godkänt resultat. I samma veva så godkändes och registrerades min kennel - Diamonds of north. Namnet valde jag för att hundarna är lika vackra och värdefulla som diamanter och allihopa kommer från norra delen av Sverige.