Vera - Norrtussarnas Jazzy so Clazzy

Vera är en 3,5 årig tik som jag köpte som valp av min kära vän Camilla på Norrtussarnas kennel.

 

 Vera är min svarta diamant och har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Hon är oerhört lugn, snäll och kärleksfull men samtidigt också både busig och rolig. Hon älskar sina pipande gosedjur och så fort hon hör någon av dem pipa så kommer hon springande och börjar dansa på bakbenen av ren lycka. 

Vera har flertalet gånger blivit bedömd som Excellent på utställning och 2021 fick hon sitt första CK - certifikatkvalitét.

Mila - Norrtussarnas Miss mon ami

Mila är en 2 årig tik som jag köpte som valp av min kära vän Camilla på Norrtussarnas kennel. 

Mila är vacker som en dröm och har alla exteriöra detaljer som en havanais ska ha. Hon har skött sig väldigt bra  i utställningsringen och hennes framtid känns väldigt hoppfull. Mila har nästan varje gång bedömts som Excellent  med CK - certifikatkvalitet och sommaren 2022 vann hon sitt första CERT och Nordic Dog show CERT.

Mila har alltid varit väldigt gosig och tillgiven och är en av dem som först tar plats i soffan bredvid matte. Utomhus kommer hennes barnasinne fram och hon älskar att leka tagen.  

Alli - Diamonds of north Alighted Althea

Alli är Veras dotter och  föddes i kennelns A-kull. Efter att syskonen flyttat så har Alli accepterats bra i kennelns flock. Alli har nu hunnit bli 10 månader gammal. 

Sedan 4 månaders ålder har Alli följt med mamma Vera på utställningar i norra delen av Sverige. Alli har fått fina kritiker och tagit flertalet BIR, BIG och BIS placeringar i valpklasserna. Nu har Alli blivit så pass stor att hon ska börja tävla i juniorklass. 

I valplådan var Alli en av de lugnaste valparna och hon vann tidigt en stor plats i mitt hjärta.  I takt med att hon växt så har hon blivit mer och mer framåt. Hon är en riktig buse och så fort jag inte ser så hittar hon på hyss.